UŽIVO NA DRŽAVNOJ TELEVIZIJI: Mlada voditeljica srušila se za vrijeme emisije (VIDEO)

Nakon što je Garrido hitno prevezena u medicinski centar, Osorio je rekao gledateljima da je imala "respiratorne probleme".

  • Šareni svijet

  • 22. Mar. 2023  

  • 0

Mlada TV voditeljica Elianis Garrido srušila se na pod studija tokom prijenosa uživo dok je suvodila emisiju Lo Sé Todo (Znam sve) na državnom kanalu Canal 1 u Kolumbiji.

Na snimci se vidi 35-godišnja voditeljica Garrido kako se drži za lice prije nego što je iznenada pala na pod.

Njen kolega Ariel Osorio odmah je ustao i pozivao na reklamnu pauzu prije nego što je otišao provjeriti kako mu je kolegica.

Nakon što je Garrido hitno prevezena u medicinski centar, Osorio je rekao gledateljima da je imala "respiratorne probleme".

Kasnije je TV voditeljica María Fernanda Romero rekla da se Garrido već nekoliko dana osjećala loše te da je patila od jakog kašlja prije nego što se onesvijestila.

Kako javljaju lokalni mediji, voditeljica se dobro oporavlja, ali još nije javno progovorila o incidentu, piše Independent.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...