POLICIJA STRAHUJE DA JE UBIJENA: Objavljen snimak nestale djevojke - porodica očajna, mole za pomoć (VIDEO)

Policija, koja vodi istragu, objavila je snimak od 17. januara prošle godine, nakon što je njena baka prijavila njen nestanak tri dana ranije.

  • Hronika

  • 22. Mar. 2023  

  • 0

Objavljen je posljednji poznati snimak djevojke (24) iz Velike Britanije, koja je nestala prije više od godinu dana, dok policija strahuje da je ubijena.

Policija, koja vodi istragu, objavila je snimak Alishe Apostoloff-Boyarin (24) od 17. januara prošle godine, nakon što je njena baka prijavila njen nestanak tri dana ranije.

Na snimku se vidi kako Alisha nosi zelenu korpu u supermarketu pored nepoznatog muškarca sa kapom i maskom na licu. Viđeni su kako razgledaju police prije nego što odlaze i zajedno napuštaju prodavnicu, prenosi Independent. Na snimku se još vidi kako Alisha sjedi na suvozačevom sjedištu zlatnog passata, dok muškarac sipa gorivo u vozilo.

Dok potraga za Alishom traje već 14 meseci, policija je ponovila svoj apel u ponedjeljak.

"Taj mali dio informacija možda može da nam da ono što moramo da znamo kako bismo locirali Alishu", rekla je policija.

Alisha je posljednji put viđena kako se vozi u istom automobilu 22. januara. Policija ju je klasifikovala kao ranjivu kada je nestala jer je zavisna od alkohola.

"Bila je u supermarketu i koristila je svoju karticu tog dana. To je njena posljednja poznata transakcija. Vjerujemo da je zlatni passat vozilo u kojem je putovala. Pronašli smo vozilo i ono je veoma važno za našu istragu. To je bilo 17. januara", rekao je detektiv Andrew Naismith.

On je dodao da je njena porodica očajna i da želi odgovore o slučaju, koji je prerastao od slučaja nestale osobe u slučaj istrage ubistva.

"Jedna od tragedija jeste da je Alishina baka, sa kojom je bila najbliža u porodici, preminula ne znajući šta se desilo sa njenom unukom", rekao je detektiv.

Policija strahuje da je Alisha možda ubijena. Pozvao je sve koji imaju bilo kakve informacije o da se jave policiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...