"NJEGOV POGLED NA ŽIVOT...": Danijela Martinović otkrila detalje o svojoj novoj vezi s kriminalističkim inspektorom (VIDEO)

Prvi susret s novim dečkom Josipom opisala je kao "neobičnu priču".

  • Show

  • 23. Mar. 2023  

  • 0

Danijela Martinović u razgovoru za In Magazin govorila je o svojoj novoj pjesmi "Vjerujem ljudima", za koju je prije nekoliko dana predstavila sport. Otkrila je i detalje o svojoj novoj vezi s kriminalističkim inspektorom i muzičarem Josipom Plavićem.

''Od prvog trenutka kad mi je Zoran Mišolongin donio pjesmu da je čujem odmah mi je nekako zazvučala zaista kao jedna svojevrsna oda ljudima, odnosno dobru koje živi u srcima'', rekla je pjevačica i dodala da je snimanje novog spota bilo njezin prvi kontakt sa znakovnim jezikom.

O novom dečku: "Stvarno je poseban..."

Prvi susret s novim dečkom Josipom opisala je kao "neobičnu priču", a on se dogodio, navela je, prije godinu dana kada su joj na internetu ukrali identitet. Pjevačica je tada kontaktirala svoju odvjetnicu koja ju je uputila na policiju.

"Ona je to prijavila i moj slučaj je došao Josipu na stol i eto. Ja vjerujem da se sve događa u pravo vrijeme'', ispričala je Danijela i zatim otkrila čime ju je novi dečko osvojio.

"Stvarno je poseban, drugačiji, njegov pogled na život, recimo, dosta se ponaša prema ljudima, to nikad nisam stvarno vidjela ili vrlo rijetko. Običnim ljudima. Ljubazan je, susretljiv, poseban je... Ja sam se sad zbunila, ja ne znam o tome pričat...", poručila je.

Spomenula je i kako je Josip ljubitelj muzike, a i da joj ponekad zna zasvirati. "On je 16, 17 godina imao svoj bend Izvan zakona, čak je i skladao. Svirao je gitaru, tako da ima veliko iskustvo u glazbi", dodala je Martinović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...