"TO MI JE NEVJEROVATNO": Za Miralema Pjanića, najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu je...

(...) Lionel Messi.

  • Zabava

  • 24. Mar. 2023  24. Mar. 2023

  • 1

Bosanskohercegovački reprezentativac je igrao sa nekoliko vrhunskih fudbalera, te je otkrio ko je za njega najbolji izvođač slobodnjaka na svijetu.

Portal sportskeeda.com je podsjetio na izjavu našeg reprezentativca Miralema Pjanića iz marta prošle godine za Gazzettu dello Sport u kojoj je pojasnio ko je za njega najbolji izvođač slobodnjaka u svijetu.

Pjanić je igrao sa Ronaldom u Juventusu prije nego li je prešao u Barcelonu 2020. godine koju je napustio veoma brzo budući da je posuđen Besiktasu, a onda je i prodan Sharjahu.

"Messi je najbolji izvođač slobodnjaka na svijetu. Ja sam vježbao slobodnjake dvaput sedmično, pola sata dnevno, čitav moj život", rekao je Pjanić u martu prošle godine za Gazzettu i dodao:

"Možda Messi vježba dvaput godišnje, ali i dalje izvodi fenomenalno slobodnjake. To mi je nevjerovatno." 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...