LEPRŠAVO I BLJEŠTAVO: Zrinka Cvitešić na premijeri u New Yorku sve zadivila u glamuroznom izdanju (FOTO)

Uz bok holivudskim facama predvođenim Toni Collette, 43- godišnja Karlovčanka i na njujorškoj premijeri privlačila je pozornost svojim modnim odabirom.

  • Žena

  • 24. Mar. 2023  

  • 0

Naučno-fantastična drama "The Power", sa Zrinkom Cvitešić u jednoj od glavnih uloga, novi je adut streaming servisa Prime Video. Nakon Londona, ekipa serije na promo turneji stigla je do New Yorka gdje je glumica iz Hrvatske zablistala u još jednom odličnom stajlingu.

U nadolazećoj Cvitešić tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo.

Uz bok holivudskim facama predvođenim Toni Collette, 43- godišnja Karlovčanka i na njujorškoj premijeri privlačila je pozornost svojim modnim odabirom.

Zrinka Cvitešić

Zrinka Cvitešić

Nakon Londona i stajlinga u znaku korzeta s potpisom Matije Vuice, za njujoršku premijeru serije pripremila je glamurozno izdanje u znaku bogato ukrašene haljine koju također potpisuje poznata dizajnerica.

Presvučena mnoštvom sjajnih aplikacija, ova lepršava kreacija na Zrinki isticala se i zavodljivim detaljem poput dubokog, V-izreza dekoltea, a uz glamurozni make-up i blago valovitu frizuru učinila ju je jednom od najbolje odjevenih dama na premijeri u New Yorku.

  Ekipa serije 'The Power' na premijeri u New Yorku

Ekipa serije 'The Power' na premijeri u New Yorku (Foto: Profimedia)

Visokobudžetna serija "The Power" temelji se na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman. Prve tri epizode bit će premijerno prikazane ekskluzivno na Prime Video u petak, 31. marta, s novim epizodama dostupnim svakog petka, do finala sezone koje se očekuje 12. maja, navodi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...