MINISTAR ŠTETA NAKON ŠTO JE IMENOVANA NOVA VLADA KS: "Završit ćemo historijske projekte koje smo pokrenuli"

Adnan Šteta nastavlja obnašati funkciju ministra saobraćaja.

  • Mini market

  • 24. Mar. 2023  24. Mar. 2023

  • 1

Vlada Kantona Sarajevo imenovana je na današnjoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo s ministrima iz stranaka Narod i pravda, Socijaldemokatska partija, Naša stranka i Stranka za BiH.

Iz Socijaldemokratske partije Adnan Šteta nastavlja obnašati funkciju ministra saobraćaja.

"Mandat iza nas u Ministarstvu saobraćajadonio je velike izazove i velike projekte. Donio je neke drugačije priče za drugačiju sliku Sarajeva.

Zadovoljan sam urađenim, međutim, kako često mnogim saradnicima znam reći, uvijek može i mora bolje.

Zahvalan sam na podršci koju ste mi pružili na proteklim izborima. Više od deset hiljada građanki i građana našeg kantona je dalo glas jednom ministru saobraćaja, u vremenu velikih izazova u svim sferama saobraćaja. To je velika nagrada i na to sam posebno ponosan.

U želji da opravdam vaše glasove i vašu podršku, prije par mjeseci vratio sam mandat u Skupštini Kantona Sarajevo, kako bih mogao dati doprinos na bilo kojoj izvršnoj funkciji i kako bih nastavio isporučivati svoj rad svima vama.

Ta izvršna funkcija je od danas ponovo ministar saobraćaja našeg kantona. Nastavljamo. Ne mogu reći tamo gdje smo stali, jer u ovom Ministarstvu odavno nema stajanja.

Završit ćemo historijske projekte koje smo pokrenuli i pokrenut ćemo nove.

Tako mora biti, jer godinama su mnoge sfere saobraćaja bile zapostavljane do te mjere da skoro ništa nije funkcionisalo.

U vremenu koje dolazi ostat ću isti, nastavit ću marljivo raditi, slušat ću i čitati sve vaše prijedloge o poboljšanju prevoza i infrastrukture - kako bismo svi konačno imali stanje kakvo zaslužujemo", naveo je Šteta. 

Mandat iza nas u Ministarstvu saobraćaja donio je velike izazove i velike projekte. Donio je neke drugačije priče za...

Objavljuje Adnan ŠtetaPetak, 24. ožujka 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...