DODIK NAKON MILANOVIĆEVE POSJETE DERVENTI: "Hrvatska vojska u RS-u nesumnjivo gubitnička"

Dodik je dodao da je predsjednik Hrvatske privržen poštovanju Dejtonskog sporazuma i Republike Srpske kao političko-pravne činjenice.

  • Politika

  • 25. Mar. 2023  25. Mar. 2023

  • 7

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Derventa nesumnjivo u Republici Srpskoj i prije, a i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, te da je hrvatska vojska u RS nesumnjivo gubitnička. 

"Istorija Srba i Hrvata je teška i trebaće godine truda da se premoste razlike i riješe pitanja koja nas razdvajaju", naveo je Dodik na Twitter profilu.

Dodik je dodao da je predsjednik Hrvatske privržen poštovanju Dejtonskog sporazuma i Republike Srpske kao političko-pravne činjenice.


Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je danas u Derventi obilježavanju 31 godine od osnivanja 103. brigade HVO koju je odlikovao Redom Nikole Šubića Zrinskog, te poručio da je Dejtonski sporazum i dalje vrlo važan i da će ga Hrvatska braniti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...