NEVJEROVATNO: S trećeg sprata skočio u kanal, pogledajte ovu vratolomiju za koju bi gradonačelnik Venecije dao "certifikat za glupost" (VIDEO)

"Riskirao je život. Ovi delinkventi ne razumiju opasnost koju stvaraju u ovom gradu...", kazao je gradonačelnik Venecije.

  • Šareni svijet

  • 25. Mar. 2023  25. Mar. 2023

  • 0

Italijanske vlasti tragaju za muškarcem koji je ovoga četvrtka s trokatnice skočio u kanal u Veneciji.

O svemu se na Twitteru oglasio i gradonačelnik Venecije Luigi Brugnaro rekavši kako mu za njegov potez treba dati "certifikat za glupost".

"Pokušavamo ga identificirati, prijaviti ga, njega i njegovog prijatelja koji je napravio glupi video", rekao je Brugnaro. Gradonačelnik je također rekao da je poslao policiju u zgradu da utvrdi kako je muškarac mogao ući u privatnu stambenu zgradu i kako je uspio doći do krova.

"Riskirao je život. Ovi delinkventi ne razumiju opasnost koju stvaraju u ovom gradu, što da je ispod prolazio brod? Oni rade te gluposti na društvenim mrežama za lajkove", rekao je. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...