VIDNO POTONULI LUKA DONČIĆ OTVORIO DUŠU: "Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran..." (VIDEO)

(...) zbog puno razloga, ne samo košarkaških.

  • Show

  • 26. Mar. 2023  26. Mar. 2023

  • 1

Luka Dončić, poznat kao nasmijan tip uvijek spreman za šalu, šokirao je pojavom i riječima nakon poraza Dallasa od Charlottea 117:109. "Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U posljednje vrijeme osjećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate?

Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o mom privatnom životu." otvorio je dušu vidno potonuli Dončić.

Snimke s njegovim tužnim izlaganjem postale su viralne, ali i majica koju je pri tome nosio. Nikad tužniji Dončić pred svijetom se otvorio u majici na kojoj je urnebesna poruka napisana kombinacijom engleskog i jezika sa ovih prostora: "All I need is suvo meso and rakija."

Dončić je Slovenac, ali je po ocu Srbin i nikada ne krije da je pravi balkanski hedonist, kako po pitanju muzike, tako i hrane te pića. O tome svjedoči i natpis na njegovoj majici, koja je postala hit na online dućanima. Tamo se reklamira kao "Majica koju nosi Luka Dončić".

(Index.hr)   

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...