DRAMA U BERLINU: U napadu ručnom bombom i nožem teško povrijeđen otac našeg pjevača, doktori mu se bore za život

"Nadamo se da će muškarac preživjeti", rekao je portparol policije u Berlinu.

  • Hronika

  • 27. Mar. 2023  27. Mar. 2023

  • 5

U napadu ručnom bombom i nožem u Berlinu teško je povrijeđen Nijaz Hamzić Lijo, otac pjevača Seada Hamzića, poznatijeg kao Sejo Boy.

Ovu informaciju za Faktor su potvrdili njegovi prijatelji i rodbina.

Otac pjevača koji se posljednjih godina posvetio privatnom biznisu u Sarajevu teško je povrijeđen i doktori mu se bore za život.

"Nadamo se da će muškarac preživjeti", rekao je portparol policije u Berlinu.

Kako stoji u policijskom izvještaju, a prenose njemački mediji, 61-godišnjak i dvije žene u dobi od 42 i 48 godina napadnuti su u Berlinu u petak kasno navečer. Hamzić je zadobio povrede opasne po život, a dvije žene lakše su povrijeđene.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...