"LELEČU TURCI, KUKAJU BULE...": Procurila nova sramna snimka iz Podgorice, navijači Srbije skandirali ratnom zločincu Ratku Mladiću, zapalili zastavu....(VIDEO)

Pored toga, na njihovoj se tribini mogu uočiti i transparenti sa mrtvačkim glavama.

  • Sport

  • 28. Mar. 2023  

  • 3

Tokom drugog poluvremena sinoćnje utakmice u Podgorici navijači Srbije raširili su transparent sa znakom "Z", a potom su zapalili zastavu NATO-a.

Grupa simpatizera gostujuće ekipe, smještena na južnoj tribini, najprije je istakla ćiriličnu parolu "Dogodine u Prizrenu", na kojoj je pritom latinični znak "Z" bio naglašen. Podsjetimo, riječ je o simbolu ruske agresije na Ukrajinu.

Tek koji trenutak kasnije, oni su razvili zastavu NATO-a i zapalili je.

Pored toga, na njihovoj se tribini mogu uočiti i transparenti sa mrtvačkim glavama.

Oni su skandirali i osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću.

Navijači Srbije su, kako je zabilježio novinar Pobjede, skandirali i "Leleču Turci, kukaju bule", ali su ih nadglasali domaći navijači.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...