ZEJNA POMELA KONKURENCIJU: Zavijorila se zastava u Madridu, Bosna i Hercegovina ima prvakinju svijeta...

Titulu je proslavila sa više od 1.000 vjernih navijača u sportskoj dvorani u Madridu “Pabellon deportivo Fontanar”, uz zastavu Bosne i Hercegovine.

  • Sport

  • 28. Mar. 2023  

  • 1

Zejna Krantić, rođena u Ključu, osvojila je titulu prvaka svijeta u verziji WKN HDH u MMA kategoriji do 52 kg.

Krantić je slavila protiv Roberte Zocco iz Italije, a trijumfovala je u 90. sekundi meča i to nakon tehničkog nokauta.

Zejna je nakon Evropske, u riznicu dodala i titulu prvaka svijeta!

“Za ovu borbu pripremla sam se puna tri mjeseca, svaki dan sam imala dva treninga koji su i psihički i fizički bili izuzetno zahtjevni. Koristim priliku da se zahvalim mojim članovima kluba Megurocastilla iz Madrida i trenerima Chinto Mordillo i Karla Benitez, ova titula pripada i njima”, rekla je Krantić za agenciju Bhdinfodesk iz Birminghama.

Titulu je proslavila sa više od 1.000 vjernih navijača u sportskoj dvorani u Madridu “Pabellon deportivo Fontanar”, uz zastavu Bosne i Hercegovine.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...