MUP ZAPLIJENIO LAMBORGHINI VUČIĆEVOG KUMA: Vrijeđao i prijetio policajcima - "Šta ćete vi sa vašim Škodama"

I, naravno, zna da neće odgovarati.

  • Regija

  • 28. Mar. 2023  28. Mar. 2023

  • 0

Nakon što je Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u Lamborghiniju izazivao policajce, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova zaplijenili su mu automobil.

"Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana", navedeno je na Instagramu srbijanskog MUP-a.

Panić je prije nekoliko dana objavio video na kojem se čuje kako prijeti pripadnicima MUP-a i vrijeđa ih.

"Neka dođu s ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom. Šta ćete vi sa vašim Škodama? Možete k***c da mi po****te, čuje se, između ostalog, kako Panić govori dok vozi Lamborghini ulicama Beograda.

Snimke opasne vožnje Uroš Panić često je objavljivao na društvenim mrežama, a oduzimanje vozila dogodilo se nakon burnih reakcija u javnosti i medijima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...