SASTALI SE BRADARA, LENDO I STOJANOVIĆ: Sutra odluka o imenovanju Vlade FBiH

Potredsjednik Stojanović je najavio svoju saglasnost, dok je potpredsjednik Lendo ostao pri dosadašnjem stavu.

  • Vijesti

  • 28. Mar. 2023  28. Mar. 2023

  • 5

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara i dva potpredsjednika, Refik Lendo i Igor Stojanović danas su održali sastanak na temu imenovanja Vlade Federacije BiH.

Ustavni rok za imenovanje istječe naredne sedmice te je ovo bila glavna tema sastanka. Predsjednica Bradara je informirala potpredsjednike kako će sutra donijeti odluku o imenovanju Vlade i dostaviti je potpredsjednicima na saglasnost. 

Potredsjednik Stojanović je najavio svoju saglasnost, dok je potpredsjednik Lendo ostao pri dosadašnjem stavu.

Razgovarano je i o drugim temama vezanim za funkcioniranje Federacije BiH kao i o nekim tehničko-operativnim temama, saopćeno je iz Ureda predsjednice FBiH.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...