NAKON PET DECENIJA: Legendarni Del Boy pronašao izgubljenu kćerku, ali to nije sve

Glumac s viteškom titulom imao je kratku vezu s Abinom majkom Jennifer Hill.

  • Show

  • 28. Mar. 2023  

  • 0

Legendarni britanski glumac David Jason (83) otkrio je veliku vijest. Zvijezda Mućki ima 52-godišnju kćerku Abi Harris, o kojoj donedavno ništa nije znao. Sada se, kako je rekao za medije, povezao s Abi koja ima desetogodišnjeg sina Charlieja te je ujedno postao i djed.

Glumac s viteškom titulom imao je kratku vezu s Abinom majkom Jennifer Hill. Kada je Harris, koja se i sama bavi glumom, doznala za njihovu vezu, pomislila je kako bi joj David Jason mogao biti otac, posebno zbog toga što su im nosevi "jako sličnog oblika". Ona je sve do 1996. godine, do smrti Geoffreya Daviona s kojim je njezina majka bila u braku, bila uvjerena da joj je on otac.

"Neopisivo je koliko je to bilo iznenađenje", rekao je David Jason za The Mirror.

"Oduševljen sam što sam mogao upoznati Abi i što smo se susreli. Moja supruga Gill i kći Sophie su mi podrška u svemu. Pokazale su veliko razumijevanje, prigrlile Abi i njezina sina. Sada smo postali veća porodica", dodao je.

David Jason je s Gill (62) bio u vezi od 2001. godine kada su dobili i kćer Sophie, a vjenčali su se 2005. godine. S prvom suprugom Myfanwy Talog, s kojom je bio u braku 18 godina, i koja je 1995. godine umrla od raka, nije imao djece.

Abi i Charlie, posjećuju novu porodicu, a sada je otkriveno da su i prošle božićne praznike dijelom proveli s Jasonom u njegovoj kući u Ellesboroughu, "igrali društvene igre", djed i unuk su izrađivali modele raketa u njegovoj radionici i skupljali jaja koja legu Jasonove kokoši.

"David je smiren i prihvatio je stvari kakve jesu", rekao je za The Mirror neimenovani porodični prijatelj.

Svi su svjesni da je zajedničko vrijeme koje su izgubili nemoguće nadoknaditi i svi su tužni zbog toga. No, sada žele učiniti sve da iskoriste ono što je ostalo pred njima.

Isti je list napisao i izjave prijatelja Abi Harris, koja inače živi u Brightonu. Oni kažu da je Abi mnogo sretnija sada kada zna istinu o svojem porijeklu, nakon godina potrage za svojim porodičnim korijenima.

"Napokon zna ko je doista, odakle njezini geni dolaze", zaključio je taj izvor.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...