STRAVA U VIŠEGRADU: Suprugu davio i nožem više puta ubo u grudi

Povrijeđenoj osobi je na licu mjesta ukazana ljekarska pomoć od strane hitne pomoći.

  • Hronika

  • 28. Mar. 2023  

  • 2

Policija u Višegradu uhapsila je jutros B.L. (55) iz tog grada jer je pokušao da ubije svoju tri godina mlađu suprugu B.L.

Kako navode iz Policijske uprave Foča danas oko 3.30 časova, u naselju Vučine B.L. je uhapšen jer je prvo davio suprugu, a potom je više puta ubo nožem u grudi.

Povrijeđenoj osobi je na licu mjesta ukazana ljekarska pomoć od strane hitne pomoći, a potom je ista prevezena na dalje liječenje u Univerzitetsku bolnicu Fočaprenose Nezavisne. "O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je zajedno sa uviđajnom ekipom Policijske stanice Višegrad, na licu mjesta događaja izvršio uviđaj", navode iz policije i dodaju da je u toku dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...