EKSPLOZIVAN START JELENE TRIVIĆ: Upala u Vukanovićevu "avliju" u Trebinju i pohvalila se koga je sve...

(...) pridobila u ovom gradu.

  • Politika

  • 29. Mar. 2023  29. Mar. 2023

  • 3

Nebojša Vukanović izgleda gubi titulu glavnog opozicionara u Trebinju

Jer, glavni zadatak kojeg je Jelena Trivić postavila sebi za naredni period je, očigledno, privlačenje što više ljudi u članstvo Narodnog fronta, nove stranke koju je osnovala, prenosi Oslobođenje.

S tim u vezi na Facebooku se pohvalila novim članovima, doktorom Sašom Borjanom iz Trebinja.

Čak je najavila i druženje sa novim članovima u Trebninju. Ako je suditi po ovome, Nebojša Vukanović, predsjednik Pokreta za pravdu i red neće biti više glavni opoziciopnar u Trebinju.

"Drago mi je što Narodnom frontu pristupa još jedan doktor koga izuzetno cijenim i poštujem i kome sam zahvalna na velikoj podršci koju mi je u proteklom periodu pružio.

Dr. Saša Borjan je dokazani borac protiv Režima u Republici Srpskoj koji je političkim 'moćnicima' u Trebinju stao na crtu kada je to malo ko htio i smio. Borjan je i čovjek koji je upravo zbog te borbe platio cijenu da za njega kao cijenjenog doktora u Trebinju nema mjesta u zdravstvenim institucijama, zbog čega svakodnevno putuje, kao i mnogi Trebinjci, na posao u Dubrovnik.

Čast mi je što ću imati priliku da se rame uz rame sa ovakvim ljudima, kao što je Saša Borjan i dalje borim za bolju i prosperitetniju Republiku Srpsku, jer samo takvu je moramo ostaviti novim generacijama koje dolaze.

Tu je i naš odbornik Budo Koprivica i mnogi drugi sa kojima se već u subotu družim u Trebinju", poručila je Trivić.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...