IZNENAĐENJE U DVORANI: Pogledajte zbog čega je Novak Đoković dječaku u džep gurnuo 100 eura... (VIDEO)

Novak Đoković je svjedočio tome kako klub čiji je veliki navijač ostvaruje važnu pobjedu.

  • Show

  • 30. Mar. 2023  

  • 0

Crvena Zvezda je pobijedila Valenciju 92:73 u 31. kolu Eurolige te tako tri utakmice prije kraja regularnog dijela zadržala šansu za prolazak u nokaut-fazu. No šou košarkašima u krcatom Pioniru oteo je najslavniji zvezdaš na svijetu. Novak Đoković je svjedočio tome kako klub čiji je veliki navijač ostvaruje važnu pobjedu.

Na poluvremenu su se oko njega sjatili deseci obožavatelja kako bi se s njim fotografirali, rukovali, dodirnuli ga, a neki su ga i ljubili. Među cijelom tom seansom pažnju je privuklo to što je Đoković jednom od trojice dječaka koji su u društvu došli do njega nakon fotografiranja gurnuo 100 eura u džep dukserice.

Srbijanski mediji pišu da je Đoković to napravio zato što su oni u parku blizu dvorane našli bankovnu karticu jednog i vratili mu je, pa ih je nagradio. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...