IZDANJE BEZ PREMCA: Kraljica Letizia je oličenje elegancije u maloj crnoj haljini (FOTO)

"Reciklaža" odjevnih komada nije joj strana.

  • Žena

  • 30. Mar. 2023  

  • 0

Španski kralj Felipe i kraljica Letizia prisustvovali su svečanom koncertu "Tiempo de Luz" u Gran Teatru Falla u Cadizu, kojim je obilježeno otvorenje Međunarodnog kongresa španskog jezika.

Modno osviještena kraljica zablistala je u jednom od prvih ovogodišnjih proljetnih izdanja, potvrdivši još jednom kako ima nepogrešiv ukus.

image

"Reciklaža" odjevnih komada nije joj strana, a ovoga se puta odlučila za "malu crnu haljinu" sa zaokretom koju je već nekoliko puta nosila u javnosti. U pitanju je kreacija s Bossovim potpisom, ukrašena dugim resama i mrežom na ramenima, čiju je originalnu dužinu Letizia prilagodila svojoj visini.

Ponovila je i diskretnu crnu clutch torbicu marke Magrit, a kombinaciju je upotpunila baršunastim crnim salonkama s otvorenom petom brenda Aquazzura te upečatljivim visećim dijamantnim naušnicama, navodi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...