UDOBNOST NA PRVOM MJESTU: Nina Badrić za putovanje odabrala jednostavnu kombinaciju uz efektne tene (FOTO)

Kombinaciju za putovanje u Skradin pjevačica je upotpunila bijelom majicom s tamnoplavim prugama i dugačkom debljom jaknom s kapuljačom

  • Žena

  • 31. Mar. 2023  

  • 0

Nina Badrić uputila se na more, točnije u Skradin, a pjevačica je na svojem Instagramu objavila tri fotografije s putovanja. U ženskom društvu zastala je na odmaralištu te se fotografirala u dobrom raspoloženju i ležernoj odjevnoj kombinaciji.

Za put na more Nina Badrić odabrala je maksimalnu udobnost te je odjenula obične tamnoplave helanke i bijele sportske sokne ukrašene šarenom glavom lava koje je navukla preko helanki kako bi više došle do izražaja.

U Nininu outfitu posebno su se istaknule žuto-zelene tene brenda Adidas iz linije Astir. Dizajn tog efektnog modela ukrašenog "mrljama" koje nalikuju na razlivenu boju inspiriran je siluetom tena za trčanje iz 2000-ih godina, navodi Zadovoljna.hr.

Kombinaciju za putovanje u Skradin pjevačica je upotpunila bijelom majicom s tamnoplavim prugama i dugačkom debljom jaknom s kapuljačom. Od hladnoće se dodatno zaštitila kačketom brenda New Era s logom New York Yankeesa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...