"ACO, SRBINE...": Bruka u Srbiji, procurili dokazi, evo kakve instrukcije su dobile Vučićeve pristalice...

Na Twitteru su osvanule fotografije na kojima se vide pisane instrukcije za sve one koji su prisustvovali mitingu u Sportskom centru Ibar.

  • Regija

  • 01. Apr. 2023  01. Apr. 2023

  • 3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao je miting u Sportskom centru Ibar u Kraljevu, a njegove pristalice koje su prisustvovale tom skupu dobile su pisane instrukcije kako da mu skandiraju, javlja N1.

Vučićevo obraćanje građanima počelo je uz himnu poslije koje je uslijedilo višeminutno skandiranje „Aco, Srbine“, a hala je bila puna zastava Srbije i Srpske napredne stranke.

Govor predsjednika na svakih nekoliko minuta prekidan je skandiranjem u ritmu navijanja na sportskim utakmicama, bubnjevima i pjesmom zahvalnosti Vučićevoj majci što ga je rodila, prenijela je ranije agencija Beta.

Skandiranja prisutnih ipak nisu bila spontana. Image Naime, na Twitteru su osvanule fotografije na kojima se vide pisane instrukcije za sve one koji su prisustvovali mitingu u Sportskom centru Ibar.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...