UŽAS U NJEMAČKOJ: Sedmero mladih poginuli u stravičnoj nesreći, živi izgorjeli u automobilima..

Od siline udara, dva su automobila planula i potpuno izgorjela. Jedan je automobil završio na zaštitnoj ogradi i izgorio, a treći automobil je prevrnuo se uz rub ceste.

  • Evropa

  • 02. Apr. 2023  

  • 0

Na obilaznici oko mjesta frontalno su se sudarila tri automobila, BMW, Volkswagen i Mercedes. Dva su automobila izgorjela, a u njima je izgorjelo šestero ljudi. Još jedan čovjek je poginuo u trećem autu.

Čak je sedmero ljudi poginulo u stravičnoj nesreći do koje je došlo u subotu navečer kod mjesta Bad Langensalza u centralnoj Njemačkoj. Još je troje ozlijeđenih, a jedan čovjek bori se za život, piše Bild.

Na obilaznici oko mjesta frontalno su se sudarila tri automobila, BMW, Volkswagen i Mercedes. Jedan od automobila u zavoju je prešao u suprotni smjer i zabio se u automobile koji su naišli.

Od siline udara, dva su automobila planula i potpuno izgorjela. Jedan je automobil završio na zaštitnoj ogradi i izgorio, a treći automobil je prevrnuo se uz rub ceste.

U automobilima je izgorjelo šestero ljudi, a u trećem BMW-u je također poginuo jedan čovjek. Kako piše Bild, u automobilu su bili mladi ljudi. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...