ŠOKANTNE NAJAVE REUFA BAJROVIĆA: „Sa Schmidtovom okupacionom vlašću mogućnost crnogorskog scenarija u Bosni i Hercegovini je velika…“

-Biće vremena za post-mortem, ali ono što je sigurno je da je pad Crne Gore pod Srbiju jako loša vijest za BiH. Ovo mora biti zadnje upozorenje za sve u BiH prije nego i ona padne, poručio je Bajrović.

  • Mini market

  • 03. Apr. 2023  

  • 5

Reuf Bajrović, kopredsjedavajući američko-europske alijanse, komentirao je na društvenim mrežama pobjedu Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.

-Sa Schmidtovom okupacionom vlašću mogućnost crnogorskog scenarija u Bosni i Hercegovini je velika! U pamet!

Vučić je preuzeo Crnu Goru! Točak istorije je samljeo suverenu CG nakon 17-ak godina postojanja, nažalost. Biće vremena za post-mortem, ali ono što je sigurno je da je pad Crne Gore pod Srbiju jako loša vijest za BiH. Ovo mora biti zadnje upozorenje za sve u BiH prije nego i ona padne.

Vučiću treba čestitati na pobjedi u Crnoj Gori. Uspjelo mu je da vrati CG pod okrilje Beograda i to će ga sigurno dodatno osokoliti da nastavi sa ekspanzionizmom, poručio je Bajrović, te se osvrnuo na političke prilike u Bosni i Hercegovini.

-Borba protiv Christiana Schmidta i njegovih nalogodavaca je apsolutno najvažnija stvar u javnom životu BiH. Ne postoji realno opravdanje za šutnju dijela javnosti koji neće da se zamjera Trojci ili stranim donatorima.

Momentalno će stati planovi za novo nametanje ako se kojim slučajem desi da stranke oko HDZ izgube 50 ruku u FBiH. Bez ustezanja ide priča zapadnih zvaničnika da se mora postići dogovor sa Bradarom jer je to obaveza prema Ustavu FBiH od samog osnivanja tog entiteta, poručio je Bajrović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...