DRAŠKO BI NAJRADIJE U ZEMLJU PROPAO: Pogledajte kako je Dragan Bursać odgovorio gradonačelniku Banje Luke (VIDEO)

Nedugo nakon Stanivukovića oglasio se Dragan Bursać ironičnom porukom.

  • Mini market

  • 04. Apr. 2023  

  • 4

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stranivuković pohvalio se videom na društvenim mrežama, no uskoro je uslijedio hladan tuš.

-Tako sam srećan i ponosan dok gledam našu Banjaluku kako raste i razvija se!  Impozantna skulptura reketa, dužine 15 metara i visine 5metara, koju postavljamo, krasiće prvi “rotor” kružni tok u našem gradu! Ovo je prva u nizu skulptura koje smo kreirali za ovaj potpuno novi dio našeg grada, poručio je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavivši kratki video na Twitteru.

Nedugo nakon Stanivukovića oglasio se Dragan Bursać ironičnom porukom.

- Ajde, konačno da Banjaluka nakon 30 godina dobije adekvatan spomenik koji na simboličkoj ravni opisuje način i metode vladavine! Lijepo, poručio je Bursać.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...