OPŠTI METEŽ NA MANHATTANU: Sukob Trumpovih pristalica i demonstranata (VIDEO)

Haos je nastao danas ispred suda na Manmahhatnu samo nekoliko sati prije Trumpovog dolaska na sud

  • Svijet

  • 04. Apr. 2023  

  • 0

Bivši američki predsjednik Donald Trump pojavit će se danas pred sudom u New Yorku zbog optužbi da je tokom predizborne kampanje 2016. godine platio 130.000 dolara porno zvezdi Stormy Daniels, u zamjenu za njenu šutnju povodom tvrdnji o seksualnoj aferi sa Trumpom.

Haos je nastao danas ispred suda na Manmahhatnu samo nekoliko sati prije Trumpovog dolaska na sud, kada su se neki od njegovih vatrenih pristalica sukobili sa ogorčenim demonstrantima.

Trumpova obožavateljka bacila se na transparent protiv Trampa i pokušala da ga pocijepa. Naišla je na nevjericu od strane demonstranata koji su je podigli i uslijedilo je trzavo kretanje naprijed-nazad, tokom kojeg je vikala: "Imam covid!"

Reporterka Foxa 5 Stephanie Bertini bila je iznervirana i vikala je dok je pokušavala da izvještava uživo sa lica mjesta, dok je druga žena vikala "Jeb*te se bijelci."

Na drugom mjestu, muškarac koji je nosio zvučnik i ranac ljutito je prijetio drugima da se ne "zaje*avaju sa njim" dok je drugog novinara hvatao za kapuljaču jakne, prenosi Daily mail.

Očekuje se da će bivši predsjednik napustiti svoju Trump kulu i uputiti se prema zgradi suda u centru grada uz povorku automobila Tajne službe i njujorške policije koja će pokrenuti zatvaranje puteva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...