SUTRA STIŽE RUŽIČASTI PUN MJESEC: Uzdrmat će svaki horoskopski znak

Neki odnosi se prekidaju, neki mogu i započeti. Mnogo toga nam se razotkriva od uzaludnosti popravljanja jednog odnosa, do prilike da napokon krenemo dalje i iza sebe ostavimo one priče koje smo davno ispričali, a sada samo treba da ih arhiviramo.

  • Zabava

  • 05. Apr. 2023  

  • 0

U četvrtak, 6. aprila u 5 sati i 35 minuta očekuje se pun Mjesec na 16 stepenu Vage koji će u narednim nedjeljama donijeti različite promjene na polju odnosa.

Neki odnosi se prekidaju, neki mogu i započeti. Mnogo toga nam se razotkriva od uzaludnosti popravljanja jednog odnosa, do prilike da napokon krenemo dalje i iza sebe ostavimo one priče koje smo davno ispričali, a sada samo treba da ih arhiviramo.

Podiže se emocionalni talas i preplavljuje nas…

Zašto ne zove? Hoće li pozvati? Što ona/on misli o meni i našem odnosu? Pitanja koja svi postavljamo u svom umu, nekada i naglas, tražeći odgovor. Ali pravo je pitanje šta vi želite od tog odnosa i možete li to što želite da dobijete od te osobe? Ako mislite da možete, zatražite. Uvjereni ste da ne možete, šta ćete dalje?

Ovaj pun Mjesec nas uči veštini sklapanja kompromisa. Kada nam ti kompromisi idu u prilog, a kada nam štete?

Postoji li neko zbog koga se toliko odričete, da ste zapostavili sebe i sve svoje?

Igrate li pošteno i pravedno. Igraju li drugi pošteno?

Šta ili ko vas izbacuje iz ravnoteže?

Ko vas energetski iscrpljuje? I zašto i dalje želite istu osobu, isti tretman?

Da li vam se neko sviđa, da li se zaljubljujete?

Spoj Hirona i Sunca otvorit će neka ranjiva mjesta. Suočićete se sa sobom, s nekim aspektima sebe sa kojima niste na ‘ti’. Imajte hrabrosti da pogledate u sebe. Imajte hrabrosti da se zauzmete se za sebe, da izgovorite, da povučete granicu. Iscjelite…

Zanimljiv period je pred nama, tim prije što će taj nebeski uticaj biti začinjen susretom Merkura i Mjesečevih čvorova, pa će neke informacije koje dolaze do nas, kao i razgovori koje ćemo voditi biti izuzetno značajni za dalji slijed događaja.

I na kraju, ne zaboravite da činite dobro, da izrazite zahvalnost prema svemu i svima u vašem životu koji djeluju u ime vaše i zajedničke dobrobiti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...