IMPRESIVNE BROJKE DŽANANA MUSE U MADRIDSKOM REALU: Već je prestigao Luku Dončića, a sinoć je postao prvi igrač u historiji...

(...) ovog kluba koji je postigao više od 500 poena u Euroligi.

  • Sport

  • 07. Apr. 2023  07. Apr. 2023

  • 0

Džanan Musa, jedan od najboljih igrača Real Madrida i bh. košarkaš, igra fantastično ove sezone.

Nedavno je postavio novi rekord u klubu sa najviše poena u jednoj euroligaškoj sezoni, pretekavši prethodni rekord koji je držao Luka Dončić sa 456 poena.

U posljednjoj utakmici na domaćem terenu protiv Bayerna, Musa je postigao 11 poena i bio jedan od najučinkovitijih igrača Real Madrida.

On je također postao prvi igrač u historiji kluba koji je postigao više od 500 poena u Euroligi. To su impresivne brojke za bh. košarkaša i veliki uspjeh.

Real Madrid ima još jednu utakmicu do kraja regularne sezone Eurolige, a nalaze se na drugom mjestu sa omjerom 23-10.

U posljednjem kolu će gostovati Maccabiju.

(SB/Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...