U POTRAZI ZA DOBRIM VIJESTIMA: Vraća se linija Sarajevo – London

Niskobužetni prijevoznik sada planira letjeti između dva glavna grada dvaput sedmično od 25. septembra i to svakog ponedjeljka i petka

  • Ekonomija

  • 08. Apr. 2023  

  • 1

Niskotarifni avioprijevoznik Wizz Air planira ponovo uspostaviti letove na relaciji London Luton – Sarajevo i to ovog septembra.
Aviokompanija je letove između ova dva grada prekinula prošlog mjeseca, prenosi Biznisinfo.ba.

Niskobužetni prijevoznik sada planira letjeti između dva glavna grada dvaput sedmično od 25. septembra i to svakog ponedjeljka i petka, javio je Ex Yu Aviation News.

Wizz Air, koji je prošlog novembra zatvorio svoju bazu u Sarajevu, iz glavnog bh. grada sada održava samo jednu liniju, sa ogrankom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji održava letove za Abu Dhabi.

Karte za liniju Luton – Sarajevo mogu se kupiti na web stranici kompanije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...