DODIKOVO NOVO OBEĆANJE NARODU: "Ono što Tito nije htio ja ću" (VIDEO)

Do nekog novog stranačkog skupa SNSD-a za sada toliko o obećanjima

  • Politika

  • 08. Apr. 2023  

  • 11

Na stranačkom skupu koji je održan nedavno u Prijedoru, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik Prijedorčanima je još jednom obećao autoput i brzu cestu kao i još nekoliko projekata infrastrukture, javlja BN televizija.

"Ono što Tito nije htio, ja ću" - poručio je Dodik na šta mu je tek nekolicina okupljenih građana aplaudirala dok su desetine drugih nijemo posmatrale njegovo obraćanje.



Iako su vlasti gromoglasno najavljivale i izgradnju nove bolnice u Prijedoru, Dodik je odjednom promijenio ploču rekavši da Prijedoru ne treba nova bolnica, već da treba samo staru renovirati.

Do nekog novog stranačkog skupa SNSD-a za sada toliko o obećanjima. Vjerujemo da će se obećanja ponoviti još koji put, čisto da utvrdimo gradivo u gradu obećanih projekata, u Prijedoru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...