OSTAO JE SASVIM SAM: Hrvatski mediji u čudu nakon reakcija na Dodikov poziv Hrvatima da napuste državne institucije… (VIDEO)

Pogledajte šta su zabilježile kolege sa RTL televizije iz susjedne Hrvatske.

  • Regija

  • 11. Apr. 2023  

  • 4

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska, nagovara Hrvate da izađu iz državnih institucija. Reagirali političari, novinari, ali Dodikovi Hrvati i dalje šute.

Milorad Dodik poručuje da njegova Republika Srpska neće biti u neustavnoj BiH i ponovno najavljuje odcjepljenje. I to kaže, može učiniti u samo 90 minuta. S Hrvatima razgovara da izađu iz "zajedničkih" institucija. Pršte reakcije od svih, osim Hrvata.

U nastavku pogledajte šta su zabilježile kolege sa RTL televizije iz susjedne Hrvatske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...