REIS KAVAZOVIĆ UZBURKAO JAVNOST: „Moram vam kazati da me ova njegova poruka zabrinula i ne može mi iz glave nikako izaći…“

Kavazović je rekao da zbog ove poruke danima nema mira.

  • Društvo

  • 11. Apr. 2023  

  • 14

Reisu-l-ulema Husein ef. Kavazović sinoć je na iftaru u Zenici govorio o poruci koju mu je poslao bivši visoki predstavnik Valentin Inzko.

Kavazović je rekao da zbog ove poruke danima nema mira.

Snimak Kavazovićevog govora se pojavio u javnosti.

 - Bio sam u Kataru, na iftaru s emirom Katara. Tamo je bio i Valentin Inzko. On nije bio na iftaru, ali je bio u Kataru s našim ambasadorom. I poslao mi je jednu poruku. Ne znam zašto meni. Nisam ga vidio. Kazao je, prenesi reisu, a znamo se dugo, prenesi mu i kaži mu da se Bošnjaci nemaju na koga osloniti izuzev na sami sebe, ispričao je reisu-l-ulema prisutnima i dodao:

- Moram vam kazati da me ova njegova poruka zabrinula i ne može mi iz glave nikako izaći, kazao je Kavazović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...