SHAKIRA SE MORALA OGLASITI: Poslala poruku paparazzima nakon što se preselila u Miami - "Preklinjem vas, kao majka..."

Shakira želi da paparazzi prestanu snimati njezinu djecu jer im želi omogućiti sretan i zdrav život kakav svako dijete zaslužuje.

  • Show

  • 11. Apr. 2023  

  • 0

Shakira se nedavno, nakon prekida s Gerardom Piqueom, s djecom preselila u Miami. Sada se prvi put oglasila na društvenim mrežama otkako se preselila te je poslala poruku paparazzima.

"U ovo vrijeme promjena u mom životu kao javne osobe, razumljivo je da postoji stalna znatiželja medija o meni i mojoj porodici. Međutim, moja djeca Milan i Sasha proživjeli su tešku godinu, trpjeli su stalnu opsadu i nemilosrdni progon paparazza i raznih medija u Barceloni.

Sada kada započinju novu fazu u svojim životima, molim medije u ime svoje djece da poštuju njihovo pravo na privatnost. Preklinjem vas da ih ne pratite do izlaza ili ulaza u školu, da ih ne čekate na vratima naše kuće ili pratite na njihove izvannastavne i rekreativne aktivnosti kako biste dobili što bolje fotografije i snimke, kao što se događalo svaki dan u Barceloni", apelira pjevačica.

Shakira želi da paparazzi prestanu snimati njezinu djecu jer im želi omogućiti sretan i zdrav život kakav svako dijete zaslužuje.

"Vjerujem da su novinari i fotografi osjetljivi na situaciju u kojoj se nalaze Milan i Sasha te da se prema njima mogu ponašati na najhumaniji način, s obzirom na to da se radi o zdravlju te fizičkom i emocionalnom integritetu dvoje maloljetnika od 8 i 10 godina.

Oni samo žele izaći van i pohađati školu te se istovremeno osjećati sigurnima i bezbrižnima jer nisu proganjani i izloženi stalnom nadzoru kamera. Ovu molbu ne upućujem kao umjetnica, već kao majka koja želi zaštititi i brinuti se o psihičkoj i emocionalnoj dobrobiti svoje djece kako bi mogla živjeti zdrav i sretan život kakav svako dijete zaslužuje", napisala je Shakira.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...