„POGLEDAJTE NAJVEĆU BIJEDU U EVROPI KAKO SE RASIPA NAŠIM PARAMA…“: Društvene mreže gore nakon Dodikovog istupa na otvaranju teniskog turnira u Banjoj Luci...

"Slobodna Bosna" izdvojila je samo one komentare u kojima nema uvredljivog sadržaja.

  • Mini market

  • 13. Apr. 2023  13. Apr. 2023

  • 7

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon ponoćne objave predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

-Pogledajte najveću bijedu u Evropi kako se rasipa našim parama iz državnog budžeta, jedan je od komentara nakon videa kojeg je objavio Milorad Dodik.

"Slobodna Bosna" izdvojila je samo one komentare u kojima nema uvredljivog sadržaja.

 

Dodik je još jednom demonstrirao apsolutističku vladavinu preuzevši i ulogu organizatora turnira „Srpska open“, priznavši da on odlučuje čak i o tome gdje će ko sjediti.

-Odlučio sam da na dijelu VIP mjesta koja se pripremaju za predsjednika, a gdje bi trebalo da sjede političari i državnici, sjedi 16 najboljih studenata generacije fakulteta iz Srpske.

Oni su vlasnici mjesta za sve vrijeme turnira, a ja ukoliko dođem, sješću na neko drugo mjesto.

Takođe, i najbolji đaci završnih razreda osnovnih i srednjih škola u Banjaluci i okolini, njih 30, biće moji gosti i obezbijedićemo im da imaju pristup turniru, poručio je Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...