ZASTUPNIK SDP-a ODGOVORIO OGREŠEVIĆU: "Sramnije je jedino sjediti na dvije stolice i nemati petlju..."

Zastupnik SDP-a u Parlamentu Federacije BiH Damir Mašić reagovao je na izjavu predsjednika NES-a Nerminu Ogreševiću u kojoj je poručio da je sramna i jadna pozicija čekati reakciju visokog predstavnika u kontekstu formiranja vlasti u FBiH.

  • Mini market

  • 14. Apr. 2023  14. Apr. 2023

  • 1

Nermin Ogrešević rekao je da su, zajedno sa SBiH, u dobroj namjeri i vjeri u parlamentarnu proceduru uputili prijedlog zaključka kojim se Ustavna komisija zadužuje za pokretanje postupka promjene Ustava FBiH, koji je Parlament usvojio.

 Na njegovu izjavu je reagovao je Damir Mašić te je poručio da je još sramnije sjediti na dvije stolice.

"Sramnije je jedino sjediti na dvije stolice i nemati petlju javnosti saopštiti prema kojem političkom subjektu koju obavezu imaš", poručio je Mašić, navodi Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...