VUKANOVIĆ ŠOKIRAN SKANDALOM SA "SRPSKA OPENOM": "Sve će pokazati istraga Tužilaštva i policije po Krivičnoj prijavi koju sam podnio..."

-Da su se u jabukama, a ne milionima, ovako brojali i omašili bilo bi previše, ali ko mari kad sve ide po glavi stanovnika i džepu naroda, poručio je Vukanović.

  • Vijesti

  • 16. Apr. 2023  

  • 1

-Ponovo se pokazalo da mi matematika i račun nisu jača strana. Prije dva dana naivno sam povjerovao, iako znam da ne treba nikada, Uzurpatoru na funkciji predsjednika, kada je tokom ceremonije otvaranja teniskih terena u Banjaluci izjavio da je cijena radova teniskih terena u Parku Mladen Stojanović koštala 34 miliona maraka, a danas je stigla ispravka – radovi su koštali 45 miliona maraka, piše na svom blogu zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

alt

-Prema do sada podvučenoj crti Vlada je izdvojila 34 a grad Banjaluka 11 miliona maraka, ili u prosjeku dnevno su trošili pola miliona maraka na beton, čelik, malo stakla i plastike. Vjerovatno ni ovo nije konačna brojka, a dok prođe turnir vjerujem da će izaći bar na 50 miliona maraka, sa skromnim troškovima reprezentacije. Da su se u jabukama, a ne milionima, ovako brojali i omašili bilo bi previše, ali ko mari kad sve ide po glavi stanovnika i džepu naroda.

alt

Kad su u decembru prošle godine počeli radovi, bez građevinske dozvole i izmjena Regulacionog plana grada Banjaluke, gradonačelnik, premijer, predsjednik i svita govorili su da će izgradnja teniskih terena koštati ukupno 15 miliona maraka, od čega je Vlada Republike Srpske trebala da izdvoji 10 a grad Banjaluka 5 miliona maraka.

alt

Radovi su utrostručeni, stalnim nadograđivanjem i ugrađivanjem, ne samo građevinskog materijala, a koliko je ko dobar i koliko se ko masno ugradilo u cijeloj operaciji, da li je par miliona ostalo svim organizatorima akcije, predsjedniku, gradonačelniku, premijeru i predsjedavajućoj Predsjedništva BiH, čiji su sinčići, tačnije uspješne sinčine, izvodili radove sa svojom firmom „Prima“ možda će pokazati istraga Tužilaštva i policije po Krivičnoj prijavi koju sam podnio.

Baciti 45 miliona maraka da bi koja hiljada ljudi, uglavnom „elita“, tajkuni i političari zamaskirani sa malo studenata i učenika sa kojim će se slikati, sedam dana gledala uživo mečeve Đokovića i družine u Banjaluci, dok mnogi nemaju ni koru jaja da kupe za Vaskrs a većina naroda živi na ivici siromaštva, u najmanju ruku je suludo, drsko i bezobrazno, zaključio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...