TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU: Preminuo mladi vojnik kojeg su pretučenog ostavili na parkingu...

Njih su dvojica navodno i te noći bili u zajedničkom izlasku. O motivima se još uvijek ne zna ništa.

  • Hronika

  • 16. Apr. 2023  16. Apr. 2023

  • 0

Od teških ozljeda zadobivenih brutalnim premlaćivanjem preminuo je vojnik kojeg je u subotu u Požegi pretukao prijatelj, potvrdio  je za hrvatske medije Ivan Vukoja, direktor požeške bolnice.

Ozlijeđenog mladića pronašli su na parkiralištu i odveli u bolnicu gdje je danas i umro.

Mladi vojnik Jakov B. (21), koji je u noći s petka na subotu pronađen kako u besvjesnom stanju ležao je na glavnom požeškom trgu, nakon što ga je brutalno pretukao također mladi napadač.

Požeško-slavonska policija istovremeno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti događaja, a uhapšeni 20-godišnjak za kojeg se sumnja da je premlatio vojnika nalazi se u pritvoru. 

Kako javlja portal pozega.eu, za napad na Jakova B. sumnjiči se njegov godinu dana mlađi prijatelj iz istoga mjesta M. K. Njih su dvojica navodno i te noći bili u zajedničkom izlasku. O motivima se još uvijek ne zna ništa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...