UŽAS U CRNOJ GORI: Napadnuti mladi sportaši iz Sarajeva, među njima i sin poznate novinarke...

Ona je dodala da su huligani koji su izvršili sramotan napad privedeni.

  • Hronika

  • 16. Apr. 2023  

  • 3

Dvojica mladih sportista AK Sarajevo napadnuti su sinoć u Crnoj Gori, objavila je novinarka Al Jazeere Arduana Pribinja.

Ona je putem Twittera prenijela informaciju da je povrijeđen i njen sin kome je glava razbijena metalnom šipkom, dok je njegov drug još teže prošao.

- Grupa od pet huligana sinoć u Baru napala dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru stigli na sportske pripreme. Moj Harun, kojem su glavomu razbili metalnom šipkom je još dobro prošao. Njegov drug Alija ima višestruku frakturu jabučne kosti, napisala je Arduana. 

Ona je dodala da su huligani koji su izvršili sramotan napad privedeni.

- Huligani, koji su odranije poznati policiji su privedeni. Nadam se da će biti i kažnjeni.

Napad se dogodio kada su Harun i Alija otišli u trgovinu da kupe sok. 

- Djeca otišla u trgovinu preko puta hotela da kupe sok jer će danas za Vaskrs sve biti zatvoreno. Prodavačica i njihova kolegica iz kluba su bili svjedoci da ova dvojica nisu napravila ništa sto bi ih moglo isprovocirati. Jedino ako im nije zasmetao bosanski, poručila je Pribinja.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...