LEGITIMNI LAŽLJIVAC: Dragan Čović se sjetio Trusine, a za Ahmiće nije čuo

Njegove reakcije nema na 30. godišnjicu masakra u akciji "48 sati pepela i dima" u kojoj je HVO ubijao i spaljivao sve što se ubiti moglo.

  • Vijesti

  • 16. Apr. 2023  

  • 3

Dragan Čović, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice oglasio se na društvenim mrežama i podsjeito na zločin u Trusini, zaboravljajući istovremeno jedan od orutnijih zloćina koje je počinilo Hrvatsko vijeće obrane, piše novinska agencija Patrija.

"Danas se prisjećamo stravičnih događaja masakra u Trusini prije 30 godina, gdje je Armija RBiH počinila zločine nad nedužnim hrvatskim civilima i ratnim zarobljenicima tokom planiranog i pripremljenog napada na današnji dan 1993. godine", naveo je Čović.

Njegove reakcije nema na 30. godišnjicu masakra u akciji "48 sati pepela i dima" u kojoj je HVO ubijao i spaljivao sve što se ubiti moglo.

Kukavički napad u vremenu međusobnog nenapadanja po Čovićevom mišljenju nije ratni zločin, jer legitimni lažljivac poput Čovića očito ne može izgovoriti istinu dokazanu pred međunarodnim sudom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...