SVI SU BILI NA NOGAMA: Djevojka u „Superpotjeri“ pobijedila četvero lovaca, kući nosi veliki iznos…

Nakon napete i izvanredne igre lovci su joj čestitali, ustali i naklonili se.

  • Show

  • 17. Apr. 2023  

  • 0

Fantastičnom igrom Sunčana Orešić za dvije je sekunde razlike pobijedila četvero lovaca i osvojila 15.000 eura u četvrtom izdanju HRT-ovog kviza Superpotjera.

Svojim znanjem, koncentracijom, hrabrošću i duhovitošću oduševila je lovce i voditelja. 

Molekularna biotehnologinja koja radi u struci odlučila je igrati protiv četvero lovaca - Svena Marcelića, Morane Zibar, Krešimira Sučević Međerala  i Deana Kotige, za 15.000 eura i s 15 sekundi prednosti. Odbila je ponudu Mladena Vukorepe da igra sa svih pet lovaca za 30.000 eura jer "nije baš toliko hrabra, odnosno luda".

U drugom krugu Sunčana nije znala da je Titicaca najveće jezero u regiji Altiplano, da je J.B. van Helmont ugljikov dioksid nazvao plinom iz drveta kad ga je dobio gorenjem ugljena, te da su Connell i Marianne likovi iz romana Sally Ronney "Normalni ljudi". Tim lovaca na sva je svoja pitanja odgovorio tačno, ali bilo je malo zadrške...

Nakon napete i izvanredne igre lovci su joj čestitali, ustali i naklonili se.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...