SLAVNI NOGOMETAŠ U NOVIM PROBLEMIMA: Dani Alves priznao da je lagao na sudu, ima novu priču o spolnom odnosu s djevojkom...

Suđenje u Barceloni se nastavlja, a zasad se ne zna kada će biti iduće ročište.

  • Sport

  • 18. Apr. 2023  

  • 0

Dani Alves koji se od januara nalazi u pritvoru u Barceloni, u ponedjeljak je na sudu rekao da je djevojka koja ga je optužila za silovanje bila dobrovoljno pristala na seksualni odnos. Nekadašnja nogometna zvijezda Barcelone, Juventusa i PSG-a tvrdila je prilikom ranijeg iskaza da uopće nije došlo do penetracije u diskoteci u Barceloni 30. decembra prošle godine.

Alves je u ponedjeljak rekao sutkinji da je tada lagao kako bi od supruge sakrio nevjeru, no da sada govori istinu jer je u međuvremenu supruga zatražila razvod braka. Njegovo davanje iskaza trajalo je 20 minuta te je bilo zatvoreno za javnost. Alves je naglasio da je nedužan, rekli su neimenovani izvori sa suda.

Čeka se sljedeće ročište

Nakon što ga je jedna djevojka optužila da ju je silovao u toaletu diskoteke, uhapsila ga je policija 20. januara. Sutkinja je odbila zahtjev njegovog odvjetnika o puštanju na uvjetnu slobodu. Nakon što mu je određen pritvor, njegov tadašnji klub, meksički Pumas, raskinuo je ugovor. Suđenje u Barceloni se nastavlja, a zasad se ne zna kada će biti iduće ročište.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...