BUKTI VERBALNI RAT IZMEĐU NEBOJŠE VUKANOVIĆA I GORICE DODIK: "Branila tatu i Draška, oprali desetine miliona maraka preko Đokovića"; „Napiši žalbu Zelenskom…"

-Silna medijska mašinerija, predvođena RTRS-om i ATV-om, upregnuta je da brani neodbranjivo, parira meni i slobodnim medijima koji pišu o zloupotrebama, ali im je sve uzalud jer se ne može sakriti pljačka vijeka, poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 19. Apr. 2023  

  • 2

Čim su neimari i tandem Dodik i Draško najavili izgradnju Centralnog teniskog terena u Banjaluci i ulaganje desetina miliona maraka u sportski objekat, izjavio sam da očekujem da će seka Gorica i njen restoran Agape dobiti priliku da nahrani i napoji sportiste i gledaoce. Predviđanje se obistinilo, i mediji su objavili da je Agape od grada Banjaluke i Vlada Republike Srpske dobio posao ugostiteljskih usluga na turniru, pie na svom blogu zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović, te nastavlja:

-Koliko je na Twitteru branila Tatu i Draška, pranje desetina miliona maraka preko Đokovića, koga su grubo zloupotrijebili i koji je paravan za pljačku, Gorica je samo dobila mrvice, jer malo đakonija, skupih vina i pića, kojim će napojiti vlastelu, tenisere, trenere, menadžere i goste, sića i mizerija u odnosu šta su se ugradili ovi na vrhu. Prevelika brzina zna biti pogubna u građevini, jer što je brzo to je i kuso, posebno u korumpiranim zemljama u kojima vlada haos i anarhija, caruje korupcija i u kojima se ne poštuju norme i standardi, kao što je to slučaj kod nas. Zbog toga sam predložio da se na jesen obiđe objekat, centralni teren i tribine, i da se vide i kakvom su stanju, ali ne treba čekati pola godine jer su već vidljive posljedice žurbe i hitnosti.

Portal Banjaluka.com objavio je fotografije kako otpadaju dijelovi pored sjedišta, a takođe tereni propuštaju vodu kroz led-rasvjetu, a snimci propusta kruže društvenim mrežama.

alt alt

Silna medijska mašinerija, predvođena RTRS-om i ATV-om, upregnuta je da brani neodbranjivo, parira meni i slobodnim medijima koji pišu o zloupotrebama, ali im je sve uzalud jer se ne može sakriti pljačka vijeka, poručio je Vukanović.

Nedugo nakon njegove objave oglasila se Gorica Dodik.

-Napiši Gile (Nebojša Vukanović, op. „SB“) žalbu Zelenskom kao i tvoji sapatnici iz mahale, poručila je Gorica Dodik aludirajući na otvoreno posmo IGK predsjedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskom u kojem se upozorava da organizatori turnira Srpska Open u Banjoj Luci podržavaju rusku agresiju na Ukrajinu.

Više pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...