VASKOVIĆ RAZOTKRIVA GRADONAČELNIKA BANJE LUKE: Ovo su Dokazi da je Stanivuković Dodikov igrač…

Iz Osnovnog suda je još rečeno da se “tri predmeta za klevetu nalaze u statusu otvoren i nije bilo zakazanih ročišta”.

  • Mini market

  • 19. Apr. 2023  

  • 0

Draško Stanivuković omiljena je igračka porodice Dodik koji ga, kada sluša, nagrađuju povlačenjem tužbi za klevetu koje su podnijeli protiv njega. Tako je, prema odgovoru koji je novinar Slobodan Vasković dobio iz Osnovnog suda Banjaluka, Gorica Dodik podnijela pet tužbi za klevetu protiv Stanivukovića, ali je dvije povukla - 11.10.2022. i 24.10.2022. godine.

Dvije njene tužbe su odbačene kao neosnovane, a na jednu od odbijenih se žalila. Peta tužba za klevetu Gorice Dodik protiv Stanivukovića nalazi se u “statusu otvoren” i još uvijek nije bilo održanih ročišta.

-Možda bude “peta sreća”, ali što se tiče Srećka Radišića, sina Mileta Radišića, on se odlučio da jednu tužbu koju je podnio za klevetu protiv Stanivukovića povuče, piše Vasković na svom blogu.

Učinio je to 06.04.2023. godine, čime je najavio “najbolje dane” u odnosima Stanivukovića i Radišića, kao što ih gradonačelnik već ima sa porodicom Dodik.

Za razliku od Srećka, njegov otac Mile Radišić malo je oprezniji i čeka sa svoje četiri tužbe za klevetu podnesene protiv Stanivukovića.

Do sada nije održano nijedno ročište ni po jednoj od podnesenih tužbi, pa je očekivati da i Radišić stariji krene sa povlačenjem tužbi.

Milorad Dodik nije podnio nijednu tužbu za klevetu protiv Stanivukovića, jer je oduvijek znao da je to njegov podmladak, pa nije ni imao razloga da se bavi tim tričarijama.

Ranije je Vasković objavio da je Igor Dodik, sin Milorada Dodika, Stanivukovića tužio osam puta za klevetu, a četiri tužbe je povukao.

“Igor Dodik podnio je osam tužbi od kojih su četiri povučene, 14.10.2022., 06.12.2022., 14.12.2022. i 07.03.2023. godine”, odgovoreno je iz Osnovnog suda u Banjaluci.

Još je rečeno da je u jednom predmetu donesena presuda zbog propuštanja, koju je ukinuo Okružni sud Banjaluka i vratio na ponovni postupak. To mora značiti da je Dodikov advokat propustio da dođe na suđenje, pa je tužba po automatizmu povučena. 

Iz Osnovnog suda je još rečeno da se “tri predmeta za klevetu nalaze u statusu otvoren i nije bilo zakazanih ročišta”.

Vasković poručuje da uopšte ne brine za ove predmete, jer je ubijeđen da se advokat Igora Dodika opet neće pojaviti na suđenju. I da će tužbe za klevetu biti povučene. Sve!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...