MILIONER IZ TUZLE NE POSUSTAJE: Bingo širi naftni biznis, otvara novu pumpu, traži radnike...

No, jasno je da je naftni biznis oblast u kojem Bingo ima veliki potencijal za širenje, nakon što je kompanija već postala apsolutni lider u maloprodaji.

  • Ekonomija

  • 20. Apr. 2023  

  • 0

Najveća kompanija u BiH, tuzlanski Bingo, uskoro otvara svoju novu benzinsku pumpu u Gračanici, javlja Ljudski.ba. Ovo je drugi grad u kojem Bingo Petrol otvara pumpu, nakon Tuzle. 

Ranije su objavljene nezvanične informacije da Bingo namjerava otvoriti pumpu u Gračanici, a sada je to zvanično potvrđeno s obzirom da je kompanija objavila oglas u kojem traži radnike za ovu pumpu. 

Bingo se već istaknuo niskim cijenama goriva na svojoj pumpi u Tuzli, pa građani ostalih gradova s nestrpljenjem očekuju da kompanija otvori ovakav objekat i u njihovom gradu. Koja je sljedeća destinacija, u ovom trenutku nije poznato.

No, jasno je da je naftni biznis oblast u kojem Bingo ima veliki potencijal za širenje, nakon što je kompanija već postala apsolutni lider u maloprodaji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...