PROCURIO VIDEO: Mourinho napravio show na press konferenciji, pogledajte šta je dao novinaru...

Sjetio se nizozemskog novinara koji ga je prozvao nakon prve utakmice zbog toga što Roma nije uspjela zabiti Feyenoordu iz puno šansi.

  • Šareni svijet

  • 21. Apr. 2023  21. Apr. 2023

  • 0

Roma je nakon produžetaka pobijedila Feyenoord 4:1 i tako se plasirala u polufinale Europa lige, gdje će igrati protiv Bayer Leverkusena.

Nakon utakmice Jose Mourinho napravio je show na presici. Sjetio se nizozemskog novinara koji ga je prozvao nakon prve utakmice zbog toga što Roma nije uspjela zabiti Feyenoordu iz puno šansi. "Kada izgubim utakmicu ne spavam i plačem deset mjeseci", rekao mu je Mourinho tada, aludirajući na pobjedu Rome protiv Feyenoorda u finalu Konferencijske lige 2022.

Nakon utakmice na Olimpicu Mourinho je prišao nizozemskom novinaru. "Imam poklon za tebe. Prelijep je, zar ne?", rekao je Portugalac novinaru i zatim mu ponudio privjesak za ključ u obliku minijaturnog trofeja Konferencijske lige. "Dat ću ovo našem treneru", rekao je novinar, a Mourinho je završio: "To je da ne plačete idućih deset mjeseci. Osvojit ćete prvenstvo, igrate dosta dobro i ne plačite."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...