SEVERINA "RUŠI" INTERNET NAJNOVIJOM FOTOGRAFIJOM: Pozirala kao od majke rođena - "Nema na svijetu ničeg ljepšeg" (FOTO)

"Predivna fotka, uopće se nisi promijenila u zadnjih 11 godina", poručili su joj obožavatelji

  • Estrada

  • 21. Apr. 2023  

  • 1

Pjevačica Severina Vučković povodom svog 51. rođendana objavila je na Instagramu fotografiju iz vremena kad je bila trudna sa sinom Aleksandrom, a na kojoj pozira kao od majke rođena.

"(Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog ljeta. Prije malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osjetila što je to #bezuvjetnaljubav. Nema na svijetu ničeg ljepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca", napisala je u opisu crno-bijele fotografije i u samo 15 minuta prikupila više od 11,5 hiljada lajkova.

"Predivna fotka, uopće se nisi promijenila u zadnjih 11 godina, draga Seve. Sretan rođendan od srca", glasio je jedan od komentara na fotografiju, a odmah su uslijedile i brojne druge rođendanske čestitke.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...