FOTOGRAFIJE POKRENULE GLASINE: Vladimir Putin boluje od raka štitnjače?

Na posljednjim fotografijama ruskog predsjednika jasno se vidi ožiljak na vratu

  • Svijet

  • 22. Apr. 2023  

  • 1

Pojavile su se nove fotografije ruskog predsjednika Vladimira Putina s misterioznim ožiljkom na vratu, zbog čega se počelo spekulirati da se Putin bori s rakom štitnjače, piše The Sun.

Fotografije na kojima je ožiljak vidljiv snimljene su na misi povodom slavlja pravoslavnog Uskrsa u katedrali u Moskvi. Na njima se vidi Putin kamenog lica kako drži svijeću, no jasno je vidljiv i ožiljak na prednjem dijelu njegovog vrata.

Posljednjih mjeseci bilo je brojnih teorija o Putinovom zdravlju - neki su tvrdili da ima rak, Parkinsonovu bolest ili oboje, no Kremlj je više puta sve navedeno odlučno negirao.

Međutim, glasine su opet počele kolati nakon što je ruski predsjednik u nedjelju snimljen na misi u katedrali Krista Spasitelja u Moskvi, gdje se navodno i teško kretao.

The Sun piše da su fotografije možda potvrdile ranije tvrdnje istraživačkog lista Proekt koji je naveo da Putin boluje od raka štitnjače. Taj je nezavisni medij rekao da je Putina stalno pratio tim hirurga, a jedan od njih,Jevgenij Selivanov, je specijaliziran za rak štitnjače.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...