OGLASILA SE SESTRA AZURA TERZIĆA: Iza nas su tri mjeseca rehabilitacije...

Prve dvije godine najbitniji proces koji mora proći za jačanje i kompletni živčani sustav

  • Društvo

  • 22. Apr. 2023  

  • 0

Una Samardžić, sestra Azura Terzića iz Cazina, mladog košarkaša KK Igman Burch kojem je 2. oktobra prošle godine slomljena kičma ispred diskoteke u Cazinu, a o čemu je istragu preuzeo FUP, oglasila se na Facebook grupi "I ja sam Azur" i poručila da njen brat nastavlja sa rehabilitacijom.

"Kao što ste već upućeni Azur je rehabilitaciji i iza nas su uspješno završena tri mjeseca rehabilitacije te produženje na još dva mjeseca nakon koje će Azur imati kratku pauzu i nastaviti sa daljnjim intenzitetom rada. Jer su prve dvije godine najbitniji proces koji mora proći za jačanje i kompletni živčani sustav. Strpljivi i uporni kao od prvog dana nadamo se da ćete uskoro dobiti i sami odgovore na mnoga pitanja koja se postavljaju i komentarišu na različitim društvenim mrežama", napisala je Azurova sestra.

"Ponosni smo na svaki tvoj osmijeh u borbi koju samo ti znaš ovako hrabro i čvrsto nositi! Vjerujemo i vjerovati ćemo da je ovo iskušenje koje će tvoj osmijeh pobijediti! Zdravlja, ljubavi i sreće svima vama", poručila je Una. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...