IZAZVAO POMUTNJU NA ULICI: Zlatan Ibrahimović se provozao Milanom sa suprugom u skupom Ferrariju (FOTO)

Ibrahimović je poznat po svojoj kolekciji luksuznih automobila.

  • Show

  • 22. Apr. 2023  

  • 0

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović provozao se sa svojom suprugom u novom luksuznom Ferrariju i tako privukao pažnju na ulicama Milana.

41-godišnji fudbaler, koji trenutno igra za Milan, provozao se sa suprugom Helenom Seger u skupocjenom bijelom Ferrariju, a ubrzo su ih okružili fotografi i masa obožavatelja koji su se htjeli fotografirati s njim.

alt

Ibrahimović je poznat po svojoj kolekciji luksuznih automobila u koju je sada uvrstio najnoviji model, Ferrari Daytona SP3 koji spada u jedan od najekskluzivnijih i rijetkih primjeraka, a početna cijena iznosi 3.4 miliona eura.

Među najskupljim autima koje posjeduje su Ferrari Monza SP2 koji je koštao 1.640.000 eura te Porsche Spyder za koji je izdvojio 820.000 eura. Inače, proizvedeno je samo 918 modela ovog automobila i svi su se prodali u godinu dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...