KO SA MAMIĆIMA SJEDI U LOŽI: Najbogatiji čovjek RS i najmlađi Todorićev sin

Regionalna elita okupila se na finalu ATP turnira Srpska Open u Banja Luci.

  • Društvo

  • 23. Apr. 2023  

  • 0

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić nedjeljno je poslijepodne proveo na finalu ATP turnira Srpska Open u Banja Luci. Brat Zoran sjedio je red ispod njega, Todorićev sin Ivan iza njega, a Zdravko je ćaskao s tajkunom

Regionalna elita okupila se na finalu ATP turnira Srpska Open u Banja Luci. Napetu pobjedu Dušana Lajovića protiv Rusa Andreja Rubljova iz svečane su lože pratila i braća Zdravko i Zoran Mamić, bjegunci od hrvatskog pravosuđa, koji su napustili hercegovačko utočište kako bi uživali u spektaklu. Zdravku Mamiću ovo je bilo prvo javno pojavljivanje nakon što je otišao na tretman presađivanja kose u Sarajevu prije nekoliko sedmica.

Uz širok osmijeh i privremenu frizuru, stariji Mamić u loži je sjedio tik do Mladena Milanovića Kaje.

Biznismen iz Mrkonjić Grada kotira kao najbogatiji čovjek Republike Srpske koji se bavi čitavim nizom poslova. Najpoznatiji je kao vlasnik firme 'MG Mind', koja se bavi trgovinom bijelom tehnikom. Svoj je posao širio i na druge sektore, a u bankarstvo je ušao 2018. preuzevši Novu banku. Upravo je njegova banka lani, nakon početka rata u Ukrajini, kupila Sberbanku Banjaluka.

Mladen Milanović Kaja lani se našao na 3. mjestu liste najmoćnijih osoba Republike Srpske, odmah iza Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

"Mislim da je svugdje u svijetu najnormalnija stvar da su najmoćniji ljudi u državi upravo oni iz svijeta politike i biznisa, pa s te strane nisam iznenađen što su se na listi našli, uglavnom, političari i privrednici. Čudno mi je samo što sam se ja našao na trećem mjestu. Mislim da nisam zaslužio treće mjesto, a da budem iskren, kada bi me sad pitali koje mjesto zaslužujem, ne bih vam znao odgovoriti na to pitanje, jer nisam nikada o tome razmišljao", rekao je Milanović za srpskainfo.com.

Dva reda iza Zdravka Mamića kamera fotoreportera ulovila je Ivana Todorića, najmlađeg sina Ivice Todorića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...