ZAISKRILO U MOSTARU: Slavlje nogometaša Zrinjskog ispred svlačionice, pogledajte autogol za novu titulu prvaka...

U zoni ispadanja su Leotar s 26 i Sloboda s 25 bodova. Tik iznad crte je Igman s 26 bodova i boljom gol-razlikom od Leotara.

  • Sport

  • 24. Apr. 2023  

  • 0

Pobjedom u gradskom derbiju nad Veležom 1:0 Zrinjski je došao na milimetar od osvajanja novog naslova prvaka BiH.

Bila je to utakmica u kojoj je Zrinjski bio bolji u prvom poluvremenu, Velež u drugom, a na kraju je još jednom presudila brutalnu učinkovitost Plemića, koji su tako došli do svoje 16. uzastopne pobjede u svim natjecanjima.

Jedino pogodak na utakmici pao je u 25. minuti nakon pogreške Veležove obrane koja je izgubila loptu pred svojim kaznenim prostorom. Šutirao je Tomilav Kiš, a lopta se odbila od Samira Zeljkovića i završila u golu.

U nastavku su domaći odigrali puno odlučnije, imali su nekoliko dobih perioda igre, posebice sredinom drugog dijela kada su Rođeni propustili dvije velike prilike.

U 67. minuti je Nermin Haskić pogodio vratnicu, a u 75. minuti šut Nemanje Anđušića na gol-crti zaustavio je jedan igrač Zrinjskog.

Utakmica je tako završila pobjedom Zrinjskog 1:0 i momčad Krunoslava Rendulića već danas može i matematički osigurati obranu naslova prvaka, ako u posljednjem susretu 27. kolu Premijer lige BiH Borac ne pobijedi Igman.

Nakon utakmice treneri oba tima dali su izjave, a trener donmaćih Nedim Jusufbegović kazao je kako su ispali magarci i ponovili greške iz prethodne utakmice sa Zrinjskim.U jednom trenutku je zaoskrilo ispred svlačinice kada su nogometaši Zrinjskog slavili pobjedu, no srećom sve se dobro završilo.

Na ljestvici Zrinjski sada ima 66 bodova, Borac je drugi s 46 bodova i utakmicom manje, slijede Željezničar (42), Sarajevo (42), Velež (41), Široki Brijeg (41) itd.

U zoni ispadanja su Leotar s 26 i Sloboda s 25 bodova. Tik iznad crte je Igman s 26 bodova i boljom gol-razlikom od Leotara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...